Rob Laane gaat SodM verlaten, Pieter van den Bergen nieuwe directeur Engineering & Netbeheer

Rob Laane, sinds 2016 directeur Engineering & Netbeheer, heeft besloten het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) per 1 oktober 2018 te verlaten. Zijn opvolger wordt Pieter van den Bergen, momenteel directeur Toezichtsbeleid bij SodM.

“Wij zijn Rob dankbaar om zijn bijdrage aan de versterking van SodM de afgelopen twee jaar. Het is zijn persoonlijke keuze om SodM te verlaten, en dat respecteren wij.”, aldus Theodor Kockelkoren, inspecteur-generaal van SodM. De wervingsprocedure voor een nieuwe directeur Toezichtsbeleid start binnenkort.

Samenstelling van het management van SodM

Het directeuren-team van SodM bestaat naast Pieter van den Bergen uit Francine Kiewiet de Jonge – Lulofs (Bestuurszaken) en Stan Goense (Boren & Ondergrond).