Help

Dit is de website van Staatstoezicht op de Mijnen (SodM). Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) houdt toezicht op de naleving van wettelijke regelingen die van toepassing zijn op het opsporen, winnen, opslaan en transporteren van delfstoffen.

Toegankelijkheid

De site van het Staatstoezicht op de Mijnen is te bekijken met vrijwel alle browsers.

Documenten

Op deze website van de SodM vindt u diverse documenten in PDF-vorm (Portable Document Format). Om PDF-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Deze programma's bestaan voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Mac OS en GNU/Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Vragen en opmerkingen over de website

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over de werking en vormgeving van website van SodM? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@sodm.nl.

Tekstgrootte

U kunt de tekst op deze website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

  • De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.
  • Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.