Vacatures SodM

Heb jij verstand van energiewinning en hart voor mens & milieu?

Het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) maakt zich sterk voor de veiligheid van de mens en de bescherming van het milieu bij de energiewinning en het benutten van de ondergrond, nu en in de toekomst. Dit doet SodM door advies te geven over en toezicht te houden op de winning, opslag en transport van de delfstoffen olie, gas en zout, en ook aardwarmte en wind op zee. Energie- en delfstoffenwinning is niet zonder risico’s. SodM zet zich ervoor in dat werknemers veilig en gezond hun werk kunnen doen en omwonenden en burgers zich veilig voelen.

Daarnaast heeft SodM de taak om de Minister van Economische Zaken en Klimaat gevraagd en ongevraagd te adviseren over delfstoffenwinning. SodM heeft daarvoor gespecialiseerde kennis in huis en een goed overzicht van de verschillende sectoren.

De energiesector is sterk in beweging en regionale bestuurders en burgers volgen dat kritisch. Medewerkers van SodM zorgen in dat dynamische veld voor heldere informatie over risico’s, gedegen adviezen en alert toezicht. SodM groeit momenteel naar ongeveer 130 medewerkers. Wil jij met SodM meegroeien? Kijk dan hieronder bij de vacatures. Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

Vacatures